Testa saker gratis

Efi är en sida som marknadsför och säljer en massa prylar. Nu är det inte saker som dom säljer som vi är intresserade av utan vi är intresserade av vad man kan få gratis! Om man klickar sig fram till rakning på deras websida så står det bland annat ”Vi är så övertygade om att du kommer att gilla våra produkter, att vi låter dig prova GRATIS!”. Det där är något vi gillar att se. Klickar man sig vidare så framgår det tydligt att man faktiskt får prova på deras saker gratis.

Om vi tittar lite på några av deras produkter där så kan man få ett X3trec-paket som innehåller en rakhyvel och två rakblad. Detta helt gratis. Man får dock betala för porto på paketet som i det här fallet är 39 kronor. Det kan jag leva med. Det blir visserligen inte helt gratis eftersom lite pengar måste läggas ut men med tanke på hur förbannat dyrt det är med rakhyvlar och sådant i butik så är det här något jag ser på med stora tindrande ögon. Det är inte bara rakhyvlar dessa låter oss prova på gratis. Jag hittade Efi för första gången för många många år sedan på MSN när de gjorde reklam för en av sina produkter som heter Zinkoral. Jag har väl aldrig, så vitt jag vet, haft problem med dålig andedräkt men jag dejtade en tjej då och tyckte att det verkade vara en bra idé att vara än lite fräschare. Jag fick en burk Zinkoral gratis och vill man inte fortsätta prenumerationen så måste man säga upp det efter att man fått sin gratisburk.

Jag gjorde inte det. Jag tyckte att det var en väldigt bra och behändig grej att ha hemma och fortsatte prenumerationen i ett par år innan jag bestämde mig för att avsluta den. Det lustiga var att jag var orolig att det var ett bluff-företag och att det skulle vara omöjligt att säga upp prenumerationen. Det var det inte. Det gick jättelätt och smidigt och jag har bara gott att säga om Efi än så länge.

Letar man efter gratisprylar så är deras sida fenomenal. Att få prova rakhyvlar, underkläder, hudvårdsprodukter och liknande gratis är banne mig fenomenalt. Det kan dock vara värt att tänka på att många av dessa produkter är bra och sådant man behöver och att låta det ligga på prenumeration är inte dumt eftersom man då aldrig behöver bry sig om att komma ihåg att köpa det när man är och handlar.

Det är inte bara Efi som erbjuder gratisprylar. Kollar vi på detoxmax.se så kan man där få en månadsförbrukning gratis av deras organiska naturprodukt som renar kroppen. De hävdar att deras produkt ger ett ökat välbefinnande, viktminskning, bättre energi, mindre celluliter, bättre sömnkvalitet, ökad blodcirkulation och friskare hud och hår. Huruvida allt det där stämmer tänker jag inte kommentera. Det är ju i alla fall gratis!

Det är inte bara hudvårdsprodukter och liknande saker som man kan få gratis. Om man gillar TV och film så kan man få prova det gratis i en månad. Netflix till exempel har en gratismånad för alla som är intresserade. Det fungerar så att man skapar ett konto och reggar sitt kontokort, men de drar inga pengar första månaden. Vill man inte fortsätta att ha netflix efter att den första månaden gått så ser man till att säga upp sitt abonnemang i god tid innan provtiden tar slut och vips så har man fått en månad med i stort sett oändligt mycket film och TV-serier.

Posted in Gratis.