Erbjudanden

Idag ska vi avhandla andra typer av erbjudanden som dessvärre inte är gratis men där varan man är ute efter är kraftigt rabatterad eller att man köper en sak och får något gratis på köpet.

Inkclub

Inkclub är en väldigt bra sida om man gillar erbjudanden. Deras sidan är fyllt med förbrukningsvaror så gillar man att handla på nätet så är det här en bra sida lägga till bland sina bookmarks. För inte allt för länge sedan så beställde jag 3 nya damsugarpåsar från inkclub och på köpet fick jag med två köksknivar. En skalkniv och en köttkniv av något slag. Båda två var vassa och fungerar fenomenalt än så länge. Det var naturligtvis inga globalknivar men det är aldrig fel att få nya fina knivar i köket. I alla fall för en sådan som mig som inte köper dyra köksknivar utan hellre köper billiga sådana och sedan byter ut dessa med jämna mellanrum. Det tackar vi för.

inkclub

Inkclub har i stort sett alla förbrukningsvaror man behöver till hemmet eller kontoret och de är hyffsat billiga också faktiskt. I skrivande stund har de 10% på alla städprodukter. De har också 15% på alla mobiltillbehör. Det är inte något jättespännande just nu måste jag erkänna men det är ändå intressant att hålla koll på inkclub då de faktiskt är förvånansvärt bra.

Lensway

För oss glasögonormar så är också Lensway en sida man absolut bör bekanta sig med. Lensway har glasögon, linser och solglasögon av alla dess slag. Jag vet inte hur många olika bågar man kan välja mellan men det är garanterat över 1000 st. De har allt från billiga noname-bågar till fina märken där bara bågarna kostar mer än en matbudgeten för en hel månad. De har också massor med rabatter och erbjudanden. Förra våren så fick man ett par solglasögon på köpet om man beställde glasögon eller linser. Nu i vår så har de 20% rabatt på alla solglasögon. Man kan också få slipade solglasögon så man behöver inte ha linser under.

Posted in Rabatter.